Topánky Bennon – predstavenie

Úvod

Pohodlná a odolná obuv je to, čo pri pohybe v prírode i mimo nej potrebujete na to, aby ste sa cítili pohodlne a zážitok si naplno vychutnali. Nevhodná a nepohodlná obuv Vás bude zbytočne zbavovať energie, ktorú by ste mohli využiť inak a zmysluplnejšie. Kúpa topánok, ktoré by v sebe spojovali spomenuté vlastnosti ako odolnosť a primerané pohodlie však často znamená, že Vám z účtu  či peňaženky zmizne závratná suma peňazí. Nemusí to tak však byť vždy. V tomto článku vám predstavíme kvalitnú obuv so skvelým pomerom ceny, výkonu, pohodlia i odolnosti od výrobcu českej značky BENNON.

Značku BENNON vyrába česká firma Z-Style CZ. Sídli v  Zlíne, kde ťaží z miestnej obuvníckej tradície pochádzajúcej od legendárneho Baťu. Značka vznikla v roku 2009, takže ide v podstate o nováčika na trhu. Nie je to dlhá doba, no značka BENNON sa stala obľúbenou najmä vďaka tomu,  že prináša zákazníkom to, čo potrebujú a po čom túžia. BENNON sa špecializuje na vývin a predaj bezpečnostnej, pracovnej i voľnočasovej turistickej obuvi, pri zachovaní priaznivých cien a odolnosti. BENNON sa snaží zohľadniť fakt, že na trhu, ktorý je preň primárny, teda český a slovenský je prvým a najdôležitejším kritériom pri výbere obuvi jej cena. No zároveň sa snaží uchovať kvalitu patriacu ku Zlínskej obuvníckej tradícii.

Materiály a konštrukcia

Najčastejšie používanými materiálmi sú koža a nylon. Ako sa na správnu obuv určenú pre outdoorové či taktické využitie u bezpečnostných zložiek patrí, väčšina topánok BENNON je vybavená membránou. Jej účel je zamedziť prieniku tekutín z vonkajšieho prostredia do vnútra topánky, no zároveň ponechať nohám určitú priedušnosť pre zachovanie pohodlia užívateľa. BENNON používa vlastnú membránu s ochrannou známkou REGI-TEX®. Tá zamedzuje do istej miery nielen prenikaniu tekutín, ale i prenikaniu chladu.

Sortiment

V Muničáku nájdete široký sortiment topánok BENNON do všetkých podmienok. Záleží len na Vás, či hľadáte obuv na turistiku, poľovačku, k uniforme či na bežné nosenie. Vyberať môžete z niekoľkých rád obuvi: BENNON Trek (a Trek Cerified), BENNON Prim a BENNON Uniform.

bennon conrado

Bennon Conrado – ľahká outorová topánka vhodná na turistiku z lícovanej ušňovej kože a s membránou REGI-TEX®. Vybavené protikopovou špicou, reflexným prvkom po bokoch a stabiliziátorom päty a členku. Topánka vhodná i do náročnejších klimatických a terénnych podmienok.

bennon ursus

Bennon URSUS STRONG O2 – novinka v našej ponuke. Celoročná outdoorová topánka z ušňovej kože. Samozrejmosťou je membrána REGI-TEX. Podrážka VIBRAM® WINTER IRON TIRE so špeciálnou protišmykovou technológiou MULTICONTROL TECH. Ochranné prvky pre bezpečnosť vašich nôh vo všetkých podmienkach zabezpečuje zosilnenie v oblasti piet a špice topánok. Skvelá voľba na poľovačku, turistiku, ale aj akýkoľvek iný pohyb v prírode v náročných terénnych a klimatických podmienkach.

bennon commodore

BENNON COMMODORE LIGHT O1 – rada COMMODORE patrí k najobľúbenejším a najpredávanejším. Model light O1 je ľahká, taktická zásahová obuv bez kovových súčastí, čo umožňuje prejsť s topánkami napríklad cez detektor kovov na letisku. Zvršok topánky je z lícovanej ušňovej kože v kombinácii so vzdušným nylonom. Podrážka zložená z dvoch komponentov zabezpečuje skvelé tlmenie nárazov. Obuv je vybavená systémom rýchleho šnurovania. Ideálna voľba nielen pre  ozbrojené zložky. Dostupná je aj verzia O1 Dessert, vhodná nielen do horúcich púštnych podmienok a verzia O2, ktorá je vybavená membránou REGI-TEX®.

Tieto a ďalšie spoľahlivé topánky od osvedčeného výrobcu BENNON nájdete v našej širokej ponuke v Muničáku tu: http://www.municak.sk/vyrobcovia/bennon/

Prihlás sa na odber!

Po vyplnení formulára ti príde potvrdzujúci e-mail a už ti

neunikne žiadna novinka z nášho blogu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *