Testy prierazností mechanických zbraní

Pripravili sme testy prieraznosti trošku iného typu zbraní, ako ste od nás zvyknutí. Ide o zbrane mechanické, len v trošku modernejšom dizajne a prevedení. Samozrejme aj s dostatočnou silou v librách na svoju triedu. Napríklad kladkový luk Rex Skul s možnosťou meniť silu od 20 po 65 libier!

test mechanickych zbrani

Link na eshop: https://www.municak.sk/luk-kladkovy-rex-skull-20-65-lbs-camo/

Je teda vhodný pre pokročilých, ale aj začínajúcich strelcov z kladkových lukov. Vo videu sme strieľali cez štandardný klampiarsky plech ktorý sa používa napr. na strechy. Cez neho sme strieľali na cukrový melón, alebo jeho drevený podstavec. 😉 Použili sme karbónový šíp, s ktorým sme však nemali šťastie,  pri náraze o drevený podstavec sa hrot zasunul dnu.

Zaujímavou skúškou bol aj test loveckej kuše Jaguar I. v camo prevedení.

test mechanickych zbrani

Link na eshop: https://www.municak.sk/kusa-reflexna-jaguar-camo-175-lbs/

Použili sme lovecký šíp Hunter s loveckým hrotom. Výsledok vraví za všetko. Sila kuše je fakt postačujúca a teda 175 lb! A za veľmi priaznivú cenu. V balení je aj trojbodový uzavretý kolimátor a stojan na šípy. To ako sa samotný hrot v melóne roztvoril, je dostatočne pôsobivý efekt. Samozrejme tento šíp sa dá opakovane použiť len treba vymeniť žiletkové časti hrotu, ktoré sú vymeniteľné.

Najzaujímavejším prekvapením bola pištolová kuša Cobra.

Link na eshop: https://www.municak.sk/pistolova-kusa-zlamovacia-cobra/

Jej spôsob natiahnutia tetivy cez páku, je veľmi inovatívny a naozaj uľahčujúci. Má silu 80 lb a aj keď melón už nedala, tak plech samotná duralová šípka prederavila.

 

Prihlás sa na odber!

Po vyplnení formulára ti príde potvrdzujúci e-mail a už ti

neunikne žiadna novinka z nášho blogu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *