Predstavenie značky Gerber

Začiatky

Všetko sa to začalo v roku 1910 v Portlande,kde bola založená reklamná spoločnosť rodiny Gerberovcov.V roku 1939 sa Joseph Gerber rozhodol odvďačiť svojim verným klientom sadou vlastnoručne vyrobených príborov ako vianočný darček.Tieto príbory mali neskôr taký úspech,že sa ocitli v známon katalógu Abercrombie & Fitch a tak Joseph zakladá firmu Gerber Legendary Blades.

Desaťročia inovácií a odhodlania,nás doviedli až sem..

Spoločnosť mala hneď na začiatku veľké ambície a vsadila všetko na výrobu z kvalitných materiálov.Nezostalo to ale iba pri príboroch.Výroba sa v šesťdesiatich rokoch natoľko rozrástla,že sa firma musela presťahovať do nových priestorov.Spôsobila to výroba nerezových nožov typu Magnum Hunter,ktoré sa stali jedny z najobľúbenejších v celej krajine.

V súčasnosti je Gerber jedným z najpredávanejším ale i najspoľahlivejším celosvetovým výrobcom nožov. Okrem toho sa venuje výrobou multifunkčných náradí, sekier, mačiet, lopát, svetiel a iného doplnkové tovaru.

Zaujímavosť:

Spolupráca firmy Gerber so známym dobrodruhom Bearom Gryllsom,(pri ktorej vznikla výroba špeciálnej edície Survival) zabezpečila,že sa stal 3 roky po sebe ich nôž najpredávanejším na celom svete.

 

 

Prihlás sa na odber!

Po vyplnení formulára ti príde potvrdzujúci e-mail a už ti

neunikne žiadna novinka z nášho blogu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *